O nama

Kompanija “S&R MAGMA” d.o.o. osnovana je 1992. godine.

Tim iskusnih ljudi predanih svom poslu, cvrsto opredeljenih da istraju na primeni najvisih poslovnih, etickih i profesionalnih standarda od osnivanja Kompanije uspešno pruza usluge u oblasti projektovanja i izvođenja elektro-montažnih radova o čemu najbolje svedoci više od 1000 realizovanih projekata.

Pragmatičnost u radu, kontinuirane aktivnosti na usavršavanju usluga u skladu sa željama i potrebama nasih investitora i klijenata, pozitivan odnos zaposlenih uz otvorenu i konstruktivnu komunikaciju, kao i izgradjeno medjusobno poverenje sa dobavljačima i saradnicima, čine nas prepoznatljivim i pouzdanim partnerom na trzistu.

Kvalitet procesa rada posmatramo kao osnovu konkurentnosti i uspesnosti na trzistu te je stoga Menadžment Kompanije snazno opredeljen za neprekidno usavrsavanje kroz primenu i unapređenje Integrisanog sistema menadžmenta u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2015 - Sistem upravljanja kvalitetom, ISO 14001:2015 - Sistem upravljanja zaštitom životne sredine i OHSAS 18001:2007 - Sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednosti na radu.
Svaki novi projekat nam je kao prvi - pristupamo mu sa maksimalnom paznjom i angazovanjem uz primenu najnovijih tehničkih resenja, koristeci modernu tehnologiju i ekološki održive materijale. U saradnji sa proverenim dobavljačima i partnerima, obezbeđeno je ispunjenje zahteva nasih klijenata i korisnika za uslugama visokog nivoa kvaliteta uz postovanje zadatih rokova.